Festivitat de Sant Isidre a Tàrrega

El capvespre del passat dia 15 la feligresia targarina celebrà la tradicional festivat de Sant Isidre, patró de la pagesia, i com la darrera celebració religiosa de les festes patronals locals del mes de maig, dedicades a les Santes Espines i la Mare de Déu de l’Alba. Cal dir que fins a finals dels anys setanta  aquest sempre era el tercer dia festiu de la Festa Major de Tàrrega.

D’aquest manera a la UPP de Tàrrega s’oficià una missa a la parroquial de Santa Maria de l’Alba presidida pel rector Josep Maria Vilaseca acompanyat del diaca permanent Joan Novell. En l’homilia Mn. Vilaseca glosà la figura d’aquest sant patró dels nostres pagesos com un exemple d’humilitat, treball i de pregària al Senyor.

En aquesta eucaristia, coincidint enguany amb la vigília de la celebració de l’Ascensió del Senyor, hi assistiren els membres de la junta  de l’Associació de Veïns i Propietaris de finques del terme de Tàrrega. Al final la feligresia entonà els tradicionals Goigs a Sant Isidre, lletra i música del qui fou organista de la parròquia targarina, mossèn Carles Melé.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies