Festa de Sant Jordi i la Mare de Déu de Montserrat, al Palau d’Anglesola

Enguany, des del Palau d’Anglesola han celebrat les diades dels patrons del país amb més fervor que mai perquè tots tenim desig de festejar les diades i tradicions amb aplec d’amics i veïns i, per això, ens cal totes les intercessions i vacunes possibles.

Per Sant Jordi els padrins i padrines de la residència Ca la Cileta van sortir per primer cop del centre després de molts mesos confinats. La Plaça de la Generalitat s’omplí d’un acte ben especial i emotiu enmig de música i les roses dels escoltes entregades pels infants.

El 27 d’abril, la Moreneta esperava els palauanglesolins dins l’ermita de Sant Roc. Durant tota la jornada va estar acompanyada de petits i grans que, esglaonadament, van omplir l’espai de flors i pregàries, les mateixes flors i pregàries que el primer diumenge de maig embelliren l’eucaristia dominical de la vila.

Informa: Francesc Balcells i Teixidó, alcalde de l’Ajuntament del Palau d’Anglesola

Publicat el dins de Notícies