Entronització d’una imatge de sant Francesc Coll a la parròquia de Súria

Després de 164 anys de presència de les germanes Dominiques de l’Anunciata a Súria –una de les primeres fundacions del Pare Francesc Coll a Catalunya avui esteses pel món- el diumenge 23 de maig, Pentecosta,  a la missa de les 12 es va entronitzar una imatge del sant a la parròquia de Súria com a mostra d’agraïment per les moltes generacions que han estat educades cristianament pel seu carisma i d’intercessió al sant en l’acompanyament i educació cristiana de les actuals i futures generacions.

Una celebració ben concorreguda, on tantes feligreses s’emocionaren i recordaren els seus anys passats al costat de les germanes. Va acompanyar-los el Capítol provincial amb altres germanes que havien residit a Súria juntament amb la comunitat actual. Totes elles molt agraïdes pel detall de poder comptar amb una capella a la parròquia.

Com resava sempre sant Francesc Coll, “un foc encén un altre foc”. Que la seva presència en la comunitat parroquial ens beneeixi i ens ajudi a ser fidels evangelitzadors dels temps que ens ocupen i esperen de nosaltres.

Gràcies germanes per la vostra estima i compromís, mentre ens encomanem a sant Francesc Coll!

Informa: UPP Súria

Publicat el dins de Notícies