Defunció de Mn. Ignasi Montraveta i Cinca

Aquesta nit ha mort Mn. Ignasi Montraveta i Cinca, a l’edat de 83 anys. Estava ingressat a Manresa per una caiguda, de la qual l’havien operat, però aquesta nit ha tingut una aturada cardíaca.

Les exèquies seran demà diumenge dia 16 de maig, a les 13h migdia, a la catedral de Solsona.

Des de la diòcesi agraïm a Mn. Ignasi tots els anys dedicats al  ministeri presbiteral. Preguem per ell i que el Senyor el tingui a la seva glòria. Descansi en pau.

Breu ressenya

Mn. Ignasi Montraveta va néixer el dia 18 de març de 1938 a Sant Climenç de Pinell del Solsonès. Va començar els estudis eclesiàstics al Seminari de Solsona l’any 1949 i va ser ordenat prevere el dia 23 de juliol de 1961.

Va servir pastoralment les parròquies de Cervera, la Curullada, Granyanella, la Llena, Timoneda, Mollerussa, Vila-sana, Solsona, Sant Guim de la Plana, les Oluges, Ogern, Castellar de la Ribera, Ceuró i Montpol.

També fou delegat diocesà de religioses, administrador de l’Hospital de Solsona, membre de l’equip de pastoral de la catedral, administrador del Seminari, rector i director espiritual del Seminari, vicari episcopal de la zona Urgell-Segarra, membre del Col·legi de Consultors, membre de la comissió gestora del Seminari diocesà, membre del Consell de Govern, membre del Consell Presbiteral, secretari particular del bisbe Deig, delegat de Vida consagrada, canonge del Capítol catedral, director de la residència del Seminari i, des dels últims 15 anys, capellà de l’Hospital Pere Màrtir Colomés.

Informa: Bisbat de Solsona

Publicat el dins de Notícies