Route to God d’abril: Senyor, fes que hi vegi!

El dissabte dia 24 d’abril, una trentena de joves del nostre bisbat es van retrobar en aquest temps de Pasqua, telemàticament, per seguir caminant amb Jesús per Jericó. Aquest mes van escrutar el fragment en què Bartimeu li diu a Jesús: “Senyor, fes que hi vegi”.

Mn. Marc Majà i l’Armand Kanmang, seminarista de l’arquebisbat de Barcelona, van ajudar-nos a comprendre què significa trobar-se “cara a cara” amb el Senyor. L’episodi del Route to God d’enguany és el moment del trobament de Bartimeu amb Jesús, un moment molt important, després de sis encontres, Bartimeu s’adreça personalment a Jesús. Bartimeu li demana el més obvi, el que més falta li fa, però a la vegada el que sembla més difícil: “que hi vegi”.

—encomanem a l’Armand en la seva vocació i la seva fidelitat, i també a cada un dels joves perquè el Senyor els toqui el cor i puguin tenir un encontre “face to face” amb Ell, i puguin dir-li: “Senyor que hi vegi” i així veient-hi, s’enamorin d’Ell i l’estimin cada dia més i millor.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies

,