Mes de Maria a la Delegació de Joventut

Des de la Delegació de Joventut en aquest mes de maig s’impulsa la següent iniciativa per viure molt a prop de la Mare de Déu, el mes que a ella es dedica. Per aquest motiu resarem plegats el rosari —però no un rosari qualsevol: un rosari de 55 intencions.

—hi ha una frase que a moltes imatges de la Mare de Déu hi apareix, que diu: “demana’m moltes coses que em vull lluir”. Doncs això és el que farem a través d’aquest rosari “especial”. Es diu rosari de 55 intencions perquè a cada Misteri i a cada Avemaria es diu una intenció per la qual s’ofereix!

Intercedir els uns pels altres, posant les nostres necessitats i intencions als peus de la Mare de Déu, que al nostre Bisbat és tan estimada, sota tantes advocacions diferents, ha de ser el nostre objectiu en aquest mes que l’Església dedica a mirar a Maria.

—Rosa vera celestial: del Miracle Verge hermosa, deslliureu-nos de tot mal.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies