La Parròquia de Solsona participa en l’ «Any Família Amoris Laetitia»

El 19 de març de 2021, l’Església va celebrar 5 anys de la publicació de l’exhortació apostòlica del papa Francesc “Amoris Laetitia” sobre la bellesa i l’alegria de l’amor familiar.

El mateix dia el Papa va inaugurar l’ «Any Família Amoris Laetitia», que acabarà el 26 de juny de 2022, amb ocasió de la X Trobada Mundial de les Famílies a Roma amb el Sant Pare.

La Parròquia de Solsona s’ha volgut sumar a aquest «Any Família Amoris Laetitia»,  i és per aquest motiu que està creant nous espais dedicats a les famílies. Amb molta il·lusió i ganes la parròquia aposta per aquesta proposta del Sant Pare i desitja que aquesta iniciativa no sigui només d’un any sinó que perduri en el temps.

Aquest cap de setmana es va fer la primera trobada amb un petit grup de famílies, les quals van compartir el matí fent un passeig cap a la Mare de la Font de Solsona. Van pregar tots junts, van jugar i van compartir la proposta del Sant Pare per a les famílies llegint les primeres pàgines de l’Amoris Laetitia.

Informa: Parròquia de Solsona

Publicat el dins de Notícies