La consellera de cultura, Àngels Ponsa i Roca, visita el Museu de Solsona

Ahir, 28 d’abril de 2021, la Hble. Sra. Àngels Ponsa va fer una visita al Museu Diocesà i Comarcal de Solsona. Abans, però, la consellera es va reunir amb el bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell, per tractar, entre altres, alguns temes relacionats amb el futur del nostre Museu, en tant que el bisbe és el president del Patronat.

De la mà del director del Museu, Sr. Carles Freixes, i la directora tècnica, Sra. Lídia Fàbregas, feu una passejada per les diverses sales. Se li exposaren, també, nous projectes i altres ja en funcionament: l’accessibilitat i la visibilitat, les sales per a activitats educatives, la remodelació de la sala de Sant Quirze de Pedret,…

A la trobada hi assistiren alguns membres del patronat del Museu: el bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell; l’alcalde de la ciutat, Sr. David Rodríguez; la directora general de Patrimoni Cultural, Sra. Elsa Íbar; el director dels serveis territorials de cultura a la Catalunya Central, Lluís Cerarols; la cap de gabinet, Sra. Maria Rosa Pon; el conseller del cultura del Consell Comarcal del Solsonès, Ignasi Campà; i els membres de la comissió diocesana de Patrimoni del Bisbat de Solsona, Mn. Lluís Prat i Mn. Ramon Viladés.

Informa: Museu Diocesà i Comarcal de Solsona / Fotos: Resol

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies

,