Escola de Formació Permanent: el lideratge i la relació amb el Líder

El passat dissabte dia 24 d’abril una quinzena de joves de les nostres parròquies es van reunió per la quarta sessió de l’Escola de Formació Permanent de la Delegació de Joventut. El convidat, en aquesta ocasió, va ser l’ex-delegat de joventut de l’arquebisbat de Barcelona, Mn. Bruno Berchez.

La sessió de formació va girar entorn al concepte de lideratge. En dues parts: el lideratge en joves i animadors de la pastoral juvenil, i la relació personal amb el “Líder”, és a dir, Jesús. Ser líders a imitació de Jesús. Per poder portar el nostre grup de joves i que aquest perseveri, cal primer de tot una renovació interna en la relació personal amb Jesús.

—seguim pregant per la labor que fa l’Escola de Formació Permanent perquè els nostres joves puguin formar-se i puguin ajudar a créixer les seves parròquies.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies

,