El Cafè Familiar de la Parròquia de Tàrrega

El diumenge 18  d’abril, al matí, tingué lloc després de molt de temps, una trobada presencial del Cafè Familiar de la Parròquia de Tàrrega, tenint presents les mesures sanitàries de la Covid-19. Una retrobada que acabà amb la celebració de la Missa de la Comunitat a l’església de Santa Maria de l’Alba, presidida pel rector de la UPP, mossèn Josep Maria Vilaseca.

Des de fa 5 anys, la Parròquia ha obert una segona via a la catequesi tradicional: el Cafè Familiar. Aquesta és una proposta de catequesi, no només per als nens sinó també per als pares i mares. Son deu diumenges a l’any on hi acudeixen els pares, mares i nens.

Els nens van amb les catequistes a fer classes de catequesi d’una manera molt dinàmica, mentre que els pares se’ls acull a la sala on es fa una xerrada amb temes del seu interès: educació dels fills, relacions de parella, com fer bon us de la  tecnologia. Després de la xerrada, els pares es divideixen en petits grups on comparteixen i debaten el tema tractat. Acabat això, tots es retroben per anar a la missa.

Aquest any, per causa de la pandèmia, s’han hagut de fer molts diumenges de manera online. Mentre els nens es connectaven online amb les seves catequistes, els pares es connectaven per rebre la xerrada i posteriorment compartir. Aquesta nova iniciativa té molt bona acollida per part dels pares, ja que se senten molt a gust i es poden conèixer una mica més.

Informa: Josep Castellà / Foto: Anna M. Farré

Publicat el dins de Notícies