Defunció de Mn. Salvador Casafont i Casals

Aquesta matinada ha mort Mn. Salvador Casafont i Casals, al sociosanitari de Solsona, a l’edat de 83 anys.

Mn. Salvador, que residia al Seminari de Solsona, va estar ingressat a Manresa i després havia passat al sociosanitari. Des de la seva arribada a Solsona s’havia agreujat el pronòstic terminal que li feren a Manresa.

Les exèquies seran demà dilluns dia 26 d’abril, a les 4 de la tarda, a la catedral de Solsona. Després, seguint la seva voluntat, serà enterrat al cementiri de Malanyeu.

Agraïm a Mn. Salvador tots els anys dedicats al ministeri presbiteral i preguem al Pare del cel que l’aculli a la seva glòria. Descansi en pau.

BREU RESSENYA

Mn. Salvador Casafont va néixer el dia 24 d’abril de 1938 a Malanyeu. Va començar els estudis eclesiàstics al Seminari de Solsona l’any 1951 i va ser ordenat prevere el dia 14 de juliol de 1963.

Va servir pastoralment les parròquies de Vilada, la Vadella, Castellar de n’Hug, la Pobla de Lillet, colònia Manen i Vidal, Merola, el Mojal, Salipota, Súria, Viver de Serrateix, Montdarn, Navàs, Serrateix, Castell de l’Areny i Malanyeu. Des de la seva jubilació l’any 2005 ha servit com adscrit la parròquia de Solsona i algunes agrupades: Pinell, Sant Climenç, Madrona, Sallent, Santasusagna, Sant Just Joval…

En la vessant social i cultural, Mn. Salvador Casafont formà part de la Coral de Jubilats Sant Jordi, i alguna temporada amb la Coral Estel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat el dins de Notícies