Un sopar solidari de Mans Unides una mica diferent

En aquest 2021, degut a la pandèmia del Covid que tant afecta a la nostra societat, el tradicional Sopar Solidari a benefici dels projectes a favor del Tercer Món del Bisbat de Solsona ha estat una mica diferent, però amb una bona col·laboració ciutadana.

En aquesta edició el tradicional Sopar Solidari es feu des de casa. Uns dies abans s`havia encarregat a través de telèfons de membres de la delegació local de Mans Unides. I durant tota la jornada del passat dissabte 27, es recollí una bossa, amb el pa, la poma i l’oli, a la botiga del carrer Santa Anna, de Tàrrega. Allí s’entregaven els donatius de col·laboració a la campanya, i segons fons de Mans Unides en aquesta especial edició es recaptaren un total de 1.365´euros entre aportacions i donatius de 150 sopars.   

La campanya d’aquest 2021 és per un projecte d’ampliació d’un centre educatiu de primària a Parakou, al nord de la República de Benin (Àfrica). Al capdavant del projecte hi ha les Germanes Albertines amb uns 100 beneficiaris directes i 500 indirectes, i el cost total es de 62.101’euros.

Així mateix el diumenge 21 a la missa major de la Parroquial de Santa Maria de l’Alba, es feu una col·lecta a favor de dita campanya de Mans Unides. I en l’eucaristia del dia 27 es projectà un vídeo divulgatiu de les tasques i projectes de Mans Unides.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Àngels Salgado

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat el dins de Notícies