Primer recés d’Efatà a la diòcesi de Solsona

La delegació de joves de Solsona, des de fa un any, està preparant amb molta il·lusió i amb molta pregària el primer recés d’Efatà del Bisbat.

Des de fa una mica més de mig any, després de veure com per causa de la pandèmia es va haver de posposar el recés, la Delegació de Joventut va tornar a posar-se “mans a la massa”.

L’equip del recés el formen 26 nois i noies. Aquest passat cap de setmana, la major part d’ells s’han trobat a Sant Ramon per primera vegada. Després de moltes reunions telemàtiques, s’han reunit presencialment per conèixer-se, per pregar i per preparar el recés que, si Déu vol, tindrà lloc d’aquí 3 setmanes, els dies 9, 10 i 11 d’abril.

Les inscripcions van obrir-se fa uns dies, per més informació, contacteu amb el Delegat de Joventut: Miquel Ventura (602 64 42 51). Preguem pels fruits d’aquest recés i perquè els joves del bisbat puguin conèixer l’amor de Déu.

Informa: Equip del Recés d’Efatà de Solsona

Publicat el dins de Notícies

,