Pregària a sant Josep, a la parròquia de Berga

El passat divendres 19 de març, dia de Sant Josep, es va portar a terme a Berga una pregària entorn d’aquest sant.

Va tenir lloc a les 8 del vespre a l’església de Sant Joan; tothom qui hi va voler assistir ho va poder fer tenint en compte totes les mesures sanitàries d’aforament, distància i rentat de mans a l’entrada de l’església.

Al llarg de la pregària es van anar descobrint diferents aspectes de la figura de sant Josep. A través de diferents fragments bíblics van poder veure un Josep espòs, pare, refugiat, creient practicant i educador.

També van poder escoltar els testimonis de diferents persones de la parròquia de Berga que compartien aquestes característiques amb sant Josep.

Informa: Parròquia de Berga

Publicat el dins de Notícies