Dies de convivència dels seminaristes del bisbat

Els seminaristes del bisbat han fet una parell de dies de convivència de Setmana Santa.

Dilluns van començar participant a la Missa Crismal a la catedral de Solsona. A continuació van escoltar la conferència de Mn. Emili Marlés sobre una pastoral després del covid. De seguida es van dirigir al Seminari de Solsona per fer el servei de menjador durant el dinar dels capellans, servint taules i recolllint.

Dimarts van anar, juntament amb el seu rector del seminari, Mn. Marc Majà, a visitar el santuari de Fàtima de Tàrrega on van celebrar l’eucaristia. També van visitar la parròquia de Tàrrega contemplant les conegudes pintures murals. Després van dirigir-se a la casa Emmaús Rural de Granyena i van conèixer el nou projecte que tenen a l’antic convent de la Sagrada Família.

Uns bonics dies per compartir la vocació, la fe i la germanor!

Informa: Redacció / Fotos: Josetxu Santos

Publicat el dins de Notícies

,