Càritas de la Zona del Llobregat participa a l’Escola de Formació de Càritas Catalunya

Ahir dimecres dia 24 de març, les treballadores i voluntàries de les Càritas de la Zona del Llobregat van participar a l’Escola de Formació de Càritas Catalunya. En aquesta ocasió, a causa de les mesures sanitàries va haver de ser en format online.

Primer van compartir tots junts una xerrada molt interessant de Pilar Mariné sobre l’autocura en temps de crisi: viure amb serenor la COVID-19. En aquesta conferència van poder prendre consciència de cuidar-se a un mateix per a poder acompanyar als altres: “Començo pel JO per a poder estar atent al TU i després passar al NOSALTRES i al VOSALTRES”.

Seguidament van repartir-se en tallers sobre diferents temàtiques, preparats des de les diferents comissions de Càritas Catalunya, que cadascú havia pogut escollir.

Els participants van sortir molt contents de la formació ja que tant la xerrada inicial com els diferents tallers van ser molt enriquidors tant a l’hora de portar a terme els seus voluntariats com a nivell personal.

Informa: Càritas de la Zona del Llobregat

Publicat el dins de Notícies

,