Agraïment 12 hores x Senyor i Recés, a la UPP Súria

D’acord a la iniciativa del papa Francesc i a les necessitats espirituals de la Unitat Pastoral Parroquial de Súria, el passat dissabte dia 6 de març, des dels més grans fins als més joves varen tenir l’oportunitat de lloar el Senyor.

Infants i adolescents de la catequesi i del grup Keeping varen fer experiència per primera vegada de l’exposició al Santíssim.

El diumenge dia 7, amb una alta participació es va celebrar el recés quaresmal. Mn. Joan Casals, rector de Súria, va parlar de com identificar-nos amb el Pare que estima sempre per a viure la Pasqua. Sempre acompanyats del Santíssim Sagrament.

Dues jornades de lloança a Déu i de boniques estones de pregària i aproximació al Bon Déu que agraïm. Gràcies, Senyor!

Informa: UPP Súria

Publicat el dins de Notícies