Vetlla de pregària pels malalts, a Súria

La tarda del dia 11 de febrer, festa de la Mare de Déu de Lourdes, Jornada Mundial del Malalt, a la Unitat Pastoral Parroquial de Súria va celebrar una vetlla de pregària per a tots els malalts i les seves famílies, en especial pels seus cuidadors. Es va tenir igualment present tot el personal i institucions que els atenen. De la mateixa manera es va tenir un record per a tots els difunts, en especial els qui ens van deixar en circumstàncies més difícils i els seus familiars. Va ser una celebració emotiva i de forta comunió eclesial presidida per la imatge de la Mare de Déu de Lourdes, salut dels malalts. En no poder pelegrinar de moment al seu santuari al costat del riu Gave, és ella qui com a Bernadeta ha vingut a visitar-nos.  Que la plena de gràcia ens guardi a tota hora!

Informa: UPP Súria

Publicat el dins de Notícies