Route to God: Jesús et crida!

El passat 13 de febrer una quarantena de joves del Bisbat es van tornar a trobar telemàticament en el seu camí per Jericó amb el cec Bartimeu, aquesta vegada veient com Jesús ens crida a través de l’Església. Jesús ens crida i es val de persones per fer-nos sentir la seva veu.

Els joves van poder veure a través del testimoni d’Ali Blázquez, missionera a Damascus, com el Senyor es val de mil circumstàncies i mil persones diferents per poder parlar a la nostra vida. L’Ali, catalana, resident als EUA des de fa 3 anys, ens va explicar amb entusiasme com el Senyor ens ajuda a portar a terme tot allò que ens posa al cor —i arribem molt més lluny, de la seva mà, del que mai ens hauríem imaginat.

—demanem-li al Senyor que ens enviï el do d’intel·ligència per saber veure la seva voluntat a través de l’Església i de les diferents circumstàncies de cada dia.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies

,