Punt i Seguit se suma al sopar solidari de Mans Unides

El passat divendres dia 12 de febrer es va organitzar a Berga, com cada any, el sopar solidari de Mans Unides. Aquest cop, però, a causa de les restriccions sanitàries es va fer des de casa.

El grup Parroquial Punt i Seguit, els altres anys col·laborava amb aquest sopar ajudant a vendre els tiquets, venent a la paradeta de productes de la ONG i ajudant en la rifa. I aquest any, encara que fos en un altre format, van decidir participar-hi també.

Els nois i noies i monitores van encarregar els seus tiquets per al sopar i el van anar a recollir a la botiga de Mans Unides. Al vespre, es van trobar per sopar en una videoconferència. Durant el sopar les responsables de Mans Unides van unir-se per tal de fer en directe el sorteig de 3 paneres de productes diversos i 8 kg de vedella.

Després del sorteig, els nois i noies es van divertir participant en un Kahoot sobre Mans Unides i el sopar solidari que havien preparat les seves monitores.

Informa: Monitores de Punt i Seguit

Publicat el dins de Notícies