La Parròquia de Solsona prega amb devoció davant les relíquies dels seus beats màrtirs

L’1 de febrer és el dia litúrgic en què se celebra la memòria dels beats màrtirs claretians Josep Vidal Balsells i Julian Villanueva Olza, les restes dels quals reposen en un altar de l’església del Cor de Maria de Solsona.

Per aquest motiu, el passat dissabte, 30 de gener, en el lloc on tenen el sepulcre, hi hagué, després de la missa de les 19 h., la solemne veneració de les seves relíquies tot fent una pregària davant el seu sepulcre, en la que el rector de Solsona, Mn. Lluís Ruiz, acompanyat dels fidels, va demanar que aquest any sigui el final de la pandèmia. Durant la missa, les relíquies dels beats presidiren l’altar, per poder ser contemplades per tots els fidels, ja que a causa de la pandèmia no és possible venerar-les de prop.

Ara fa poc més d’un any, el diumenge 10 de novembre de 2019, i presidit pel bisbe de Solsona, tingué lloc la magna celebració de col·locació a l’altar nou de l’església del Cor de Maria de les relíquies d’aquests dos màrtirs claretians morts per la persecució religiosa del 1936, declarats beats en la celebració de la Sagrada Família a Barcelona el 21 d’octubre de 2017.

Informa: Ramon Estany

Publicat el dins de Notícies