Missa de Quaresma i Catecumenat a la Parroquial de Tàrrega

El passat diumenge dia 21 començaren les misses de Quaresma i el Catecumenat, aquest adreçada a aquells nens i nenes no batejats que volen fer la primera comunió, a la Unitat Pastoral Parroquial de Tàrrega en aquest any 2021.

Així a l’església parroquial de Santa Maria de l’Alba se celebrà la missa major de les dotze corresponent a la primera setmana de la Quaresma, oficiada pel rector Josep Maria Vilaseca, acompanyat del diaca permanent Joan Novell. Una celebració amb la presència d’una nombrosa feligresia, entre ells els pares i el seus fills que iniciaven les activitats del seu catecumenat, i també els seus catequistes.

Abans d’iniciar-se l’eucaristia els nens i pares foren convidats al presbiteri, i allí el rector mossèn Vilaseca, un cop  preguntada la seva disposició a fer el catecumenat, els persignà i els imposà un petita creu de fusta, senyal del cristià. En l’homilia assenyalà: “Cal recordar el que Déu ha fet per tots nosaltres. Déu sempre ens continua estimant”.

Els cants de la missa estigueren a càrrec del grup parroquial Ángels de l’Alba, acompanyats per l’organista Jesús Balletbó. Al final es convidà a participar de la practica del Viacrucis, que cada dimecres i divendres se celebra a la Capella dels Dolors i el Santíssim de la Parroquial. També de col·laborar en el Sopar Solidari de Mans Unides del dissabte 27, que es podrà encarregar abans del dia 25 i recollir-lo el dissabte 27 fent les aportacions voluntàries.

Informa: Josep Castellà

 

Publicat el dins de Notícies

,