Jornada per a la Vida Consagrada a Súria

El diumenge dia 7 de febrer, a l’eucaristia de les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cristòfol de Súria s’agraí els dos carismes que enriqueixen i beneeixen la comunitat sota la intercessió de sant Francesc Coll amb la comunitat de les Germanes Dominiques de l’Anunciata i de sant Vicenç de Paul amb la comunitat de les Filles de la Caritat.

Dedicades especialment a les perifèries existencials com ens demana el papa Francesc, unes a l’educació espiritual i cristiana dels infants i les seves famílies, altres a l’acompanyament espiritual i cristià dels avis, malalts i les seves famílies.

Som conscients que en els temps que vivim és un privilegi poder gaudir d’aquestes dues comunitats a casa nostra. Germanes, que Déu us beneeixi i us guardi mentre el poble agraeix la vostra presència i missió enmig nostre.

Informa: UPP Súria

Publicat el dins de Notícies