Festa Major del Santíssim Misteri de Cervera

Després que el divendres dia 5 de febrer, vigília de la Festa Major, es va gaudir del cant de les Completes per televisió, aquest any gravades amb anterioritat a causa de la pandèmia, s’arribà al dissabte 6 de febrer amb l’acte més rellevant de la jornada, l’ofici presidit pel bisbe Mons. Xavier Novell acompanyat pel rector de Cervera Mn. Xavier Romero, el vicari Mn. Josep M. Montiu, dos frares mercedaris de Sant Ramon i una colla d’escolans.

La cerimònia va ser molt solemne i emotiva, la processó habitual es va dur a terme a l’interior de l’església i no hi va haver adoració al reliquiari com a mesura preventiva.

El cant dels goigs del Santíssim Misteri va tancar la celebració tot pensant que l’any vinent serà ben diferent i millor.

Informa: Joan Riu

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies