Els joves resen una trentena a sant Josep

Des del passat 18 de febrer gairebé una cinquantena de joves estan resant una trentena a sant Josep. Per iniciativa d’una jove de Solsona, Alba Masnou, i impulsat per la Delegació de Joventut, aprofitant aquest any que és l’any jubilar dedicat a aquell que va tenir entre els seus braços a l’infant Jesús.

En comunitat, a través de diverses videotrucades al dia, des de casa, al carrer, al transport públic, a l’oratori o església de cada poble o ciutat, els joves estan posant en mans del qui el Senyor va anomenar “pare”, sant Josep, les seves preocupacions i necessitats. Des d’un grup de WhatsApp cada dia es difon una petita meditació josefina rescatada d’un llibre de Donald H. Calloway, Consagración a San José, així com fragments de d’altres documents dels Sants Pares i dels Pares de l’Església.

—encomanem-nos a sant Josep i encomanem a tots i cada un dels joves que s’estan posant a l’empar del protector de la Sagrada Família. Sant Josep, exemple d’amor a la llar i empar de les famílies, Pregueu per nosaltres.

Informa: Delegació de Joventut

TRENTENA EN HONOR A SANT JOSEP (1)

Publicat el dins de Notícies

,