Celebració de la Novena del Santíssim Misteri de Cervera

Ja portem més d’una setmana de novena del Santíssim Misteri, i cada vegada s’acosta més la celebració de la Missa Major que juntament amb la celebració en recordança dels fidels difunts, conclouran les nostres festes i com cada any hem pogut pregar cantant amb aquells himnes i goigs que els nostres avantpassats van evocar davant de la Creu del Senyor.

Adaptant-nos a la situació i donant importància l’essencial aquest any hem procurat que tots aquells, que volguessin viure la novena molt a prop d’Aquell qui va morir a la Creu per salvar-nos (cf. Rm 4, 25), ho poguessin fer.

Adoració al Santíssim els dies de diari i el res del Rosari dissabtes i diumenges, van ajudar als fidels a preparar-se per viure la Missa. En totes les celebracions mitja hora abans de la Missa, Mn. Xavier Romero i Mn. Josep M. Montiu van posar-se, mentre, al confessionari, per poder repetir als cerverins aquelles dolces paraules de Jesús: “els teus pecats et són perdonats” (Lc 7,48).

El dissabte 30 de gener, els nois i noies de Cor Unum, amb els seus catequistes, van trobar-se també a l’església de Santa Maria i van participar de la Missa vespertina. Abans de la Missa, van fer un “Quizz” —joc animat de preguntes— a la capella del Santíssim Sagrament del mateix temple, on van poder riure i aprendre una mica més del Senyor, de l’Església i del Sant Misteri.

A l’església de Santa Maria de Cervera el passat diumenge 31, es va interpretar per 175 vegada “les tradicionals Completes”, que per tal de garantir les mesures de seguretat, s’oferiran per LleidaTV i per streaming el dia 5 de febrer.

Que no falti aquest any la nostra pregària al Santíssim Misteri —ja sigui resant amb jaculatòries, amb petits actes de fe i d’amor, o amb cants—, demanem-li per nosaltres i pels nostres “Salut, amparo i favor”.

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de Notícies