Celebració de santa Àgata a Castelladral

El diumenge dia 7 de febrer a la parròquia de Castelladral es va celebrar la festa de santa Àgata, recordant l’antiga festa major d’hivern.

A l’eucaristia es tingué molt present totes les dones, en especial les qui són víctimes de tantes injustícies socials. Tot seguit, hi hagué la tradicional processó presidida per la relíquia de la santa i acompanyada de la relíquia de sant Fructuós, que la parròquia té la sort de poder custodiar. Enguany, degut a la pandèmia no hi hagué ni benedicció ni lliurament del tradicional panet.

Es clogué la celebració amb la benedicció dels fruits de la terra que cada feligrès portava personalment amb motiu de la festa de sant Blai. Actes tots ells que ens recordaren les nostres arrels cristianes i ens fan ser més fidels a la nostra identitat.

Informa: UPP Súria

Publicat el dins de Notícies