Trobada vocacional dels joves del Bisbat

En un àmbit fratern, i guardant degudament les mesures de seguretat, una dotzena de nois del bisbat es van trobar a Solsona el passat dia 5 de gener per fer un petit pelegrinatge fins al Santuari de la Mare de Déu del Miracle.

Conscients que la vocació baptismal és la base de totes les vocacions cristianes: ja sigui la vida matrimonial, el sacerdoci o la vida consagrada i conscients que és important preguntar-nos què ens demana el Senyor, alguns joves del bisbat es troben un parell de cops l’any per compartir un dia de convivència amb els seminaristes per caminar i per pregar plegats.

L’Evangeli del dia, una petita conversa sobre el camí que els Mags d’Orient van recórrer fins a arribar al portal de Betlem, el rés del Rosari i la celebració de l’eucaristia, el bon humor i una passa darrere l’altra van marcar el dia de convivència.

—ens encomanem a la Mare de Déu del Miracle perquè ens concedeixi moltes i santes vocacions a la vida cristiana, i ens faci generosos en l’entrega a Déu a cada un de nosaltres en el nostre estat de vida concret.

Informa: Delegació de Vocacions

Publicat el dins de Notícies

, ,