Reunió de l’equip de la Delegació de Joventut del Bisbat

El passat dissabte dia 2 de gener, a Cervera i prenent totes les mesures de seguretat, els joves de l’equip de la Delegació de Joventut (Miquel Ventura —delegat—, Rui Marques —seminarista—, Pau Marginet —de la UPP de Berga— i Alba Caparrós —de la UPP de Tàrrega—) i el seu consiliari, Mn. Marc Majà, van  reunir-se per anar preparant les activitats que queden durant aquest curs.

En aquesta reunió matinal van estar treballant el pla d’acció de la delegació per als propers anys, així com els objectius i les accions que portaran a terme com a equip per tal de poder ajudar els joves de les nostres parròquies a poder créixer en la vida cristiana en les seves pròpies comunitats.

I van engegar del tot el projecte que fa uns dies publicaven: “l’Escola de Formació Permanent” per a responsables de joves.

Informa: Delegació de Joventut

 

 

 

Publicat el dins de Notícies