Assaig d’escolans a la parròquia de Cervera

Tenint molt clar que la manera de portar “ovelletes” al ramat de Jesús és fent ànimes d’oració, a la Parròquia de Cervera intenten cuidar molt al Senyor en la celebració de l’eucaristia i ajudar als seus infants a que puguin viure també la missa des de dins, doncs en la missa no hi ha espectadors! Poc a poc, s’està creant un equip estable d’escolans que ajuden a fer-ho possible!

Els escolans formen part de la catequesi parroquial d’infants i joves, Cor Unum, que és un grup que intenta ajudar a créixer en la fe a tots aquells que ho desitgen, enfortint la pregària, vivint la caritat en el dia a dia, i celebrant-la en la nostra bella Comunitat. No n’hi ha prou amb explicar teòricament la fe, la fe cal viure-la!

Així, especialment en les solemnitats, l’equip d’escolans té cura de tots aquests detalls litúrgics que ajuden a fer més sensible que estem en uns dies sants, uns dies importants per a tot el poble cristià: encens, ciris… i que faciliten, als nens i nenes però també als grans, d’entrar, entre vels, en el misteri santíssim eucarístic. Un misteri que fa visible les coses invisibles!

Demanem al Senyor que conservi en el seu ramat a aquests nois i noies i a les seves famílies!

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de Notícies