Route to God telemàtic

La pandèmia no para als joves del Bisbat de Solsona

“Perquè on n’hi ha dos o tres de reunits en el meu nom, jo sóc allí enmig d’ells” (Mateu 18, 20) -és la paraula que em ve al cap quan penso en el darrer Route to God-.

El passat 14 de novembre els joves del Bisbat de Solsona, adaptant-se a la situació de l’estat d’alarma, es van trobar a través de la plataforma “Zoom” per compartir una estona al voltant del Senyor. Més d’una cinquantena de joves van trobar-se per passar un temps vivint la fe i formant-se.

El Route to God va tenir quatre parts: una estona distesa de riure i riure’ns els uns dels altres; una segona part entorn a la Paraula de Déu, meditada per Mn. Marc Majà -consiliari-; la tercera: el testimoni de vida cristiana de Jorge Zanón, jove valencià de 22 anys: per acabar amb una estona d’Adoració al Santíssim.

En aquesta “segona parada”: Bartimeu, els nostres orígens, van fer present l’acció del Senyor en la persona de Bartimeu, el fill de Timeu (cf. Marc 10, 46). Tots som Bartimeu. Tots necessitem ser sanats de les nostres cegueses. L’excepcional és que el Senyor ens estima i es fixa en nosaltres -pel nostre propi nom- quan encara som cecs i ens pregunta: què vols que faci per tu?

Ens retrobarem el proper dia 5 de desembre. Que la “Salus Populi Romani” ens acompanyi i ens regali la salut corporal i espiritual en aquests temps de dificultat!

Informa: Delegació de Joventut / Vegeu el vídeo sota les fotografies

Publicat el dins de Notícies

,