Punt i Seguit, de Berga, segueix treballant on line

El dia 6 de novembre el grup d’esplai Punt i Seguit de Berga va dur a terme l’activitat que té programada cada 15 dies. Aquest divendres, les voluntàries de Mans Unides, la Montse García i la Lluïsa Sallés, van convertir-se en les protagonistes de la nit i van oferir als joves i monitors una xerrada per explicar els projectes que porten a terme i algunes de les experiències que han viscut des que col·laboren amb la causa.

Un dels temes principals de la xerrada era conèixer l’entitat de la ciutat i per això a l’acabar la jornada es va jugar a un kahoot.

L’activitat va funcionar com sempre, amb una pregària i reflexió d’un monitor per començar i amb l’activitat xerrada que van oferir les voluntàries de Mans Unides. La situació sanitària actual, però, no va permetre fer-la de manera presencial i, per tant, es va adaptar de manera telemàtica.

Des de Punt i Seguit es valora molt positivament la jornada, tant per la resposta dels joves, com per la necessitat de donar a conèixer projectes solidaris que es porten a terme a la ciutat.

Informa: Monitors de Punt i Seguit

Publicat el dins de Notícies

, ,