Mn. Gaspar deixa la Segarra i marxa cap a Bagà

El vicari de Cervera i rector de diverses parròquies de la comarca, Mn. Gaspar Comellas i Lladó, deixa la Segarra per marxar a servir Bagà i els pobles del voltant

Mn. Gaspar va estar a Cervera per primera vegada del 2007 al 2009 fent equip amb Mn. Antoni Bonet. Després va tornar a ser-hi l’any 2011 fins ara al 2020. Han estat 9 anys compartint feina amb Mn. Bonet, Mn. Xavier Romero i Mn. Miquel Venque.

Mn. Gaspar deixa la vicaria de Cervera i les rectories de St. Antolí, els Hostalets, Talavera, Pavia, Rubinat, Pomar, Briansó, Montlleó Civit i Vergós de Cervera. La seva nova destinació és Bagà, a la comarca del Berguedà, amb una població d’uns 2400 habitants i alguns nuclis de les rodalies.

El dissabte dia 12 i el diumenge dia 13, en les misses de Sant Antoni i Santa Maria, Cervera el va acomiadar i ell va gaudir d’unes jornades festives amb els millors desitjos. Encara que físicament no el tindrem al nostre territori, mentalment estarem comunicats.

Unes fotografies en quadres van ser els obsequis que li va lliurar la Parròquia. Els agraïments per les dues parts no hi van faltar. En les seves darreres paraules va dir “Cervera i la comarca sempre les portaré al cor”.

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de Notícies