Inauguració del curs parroquial a la Unitat Pastoral Parroquial de Súria

El diumenge 4 d’octubre, a l’església del Poble Vell de Súria, davant l’entranyable imatge de la Mare de Déu del Roser, es va inaugurar el nou curs pastoral parroquial a Súria. Enguany, enmig de la pandèmia, es van voler iniciar les diferents activitats sota la invocació de la Mare del Roser, la plena de gràcia.

I en el temple més antic de la vila per a prendre consciència i identitat de les pròpies arrels i des d’elles regenerar la història que tenim encomanada per a la salut espiritual i fraternal de tots. A més en l’escaiença de sant Francesc d’Assis que ens porta a ser-hi amb humilitat i joia, malgrat tot, per a configurar-ho tot  de nou a imatge i semblança del seu Creador.

D’aquí que la dinàmica que es va  escollir en aquesta ocasió per a presentar els objectius i els diferents programes del curs va ser crear un mur de contenció de les misèries que ens porta la Covid-19 des de cadascun i entre tots els grups de la parròquia.

La celebració va acabar lliurant a tots els assistents una estampa per resar cada dia des de casa pel bé de la comunitat i l’Església així com en cadascuna de les trobades dels diferents grups. Creiem que en l’esperit de tots ens en sortirem. Bon curs a tothom!

Informa: UPP Súria

Publicat el dins de Notícies