Plantegem-nos coses: activitat de l’inici de curs de la Delegació de Joventut

El passat dissabte dia 5 de setembre els joves de la diòcesi es van trobar en el que va ser l’activitat d’inici de curs. En un principi havia de ser de tres dies però davant de la situació d’incertesa causada pel Covid19, l’equip organitzatiu va decidir fer únicament una trobada d’un sol dia, a Cervera.

Hi va haver tres xerrades que van anar rotant pels tres grups de convivència de 10 persones cada un. Cal fer les coses ben fetes per tal de poder garantir la seguretat dels nostres joves. Les tres xerrades les van fer el Miquel Ventura, delegat, que va presentar el curs i les activitats que en aquest any estaven previstes, l’Alba Caparrós que va parlar del sentit i la importància dels propòsits, i la Bruna Medina, jove de Castelladral, de 21 anys que en el darrer mes s’ha casat i va parlar-los de la vocació cristiana al matrimoni.

Van acabar amb la celebració de l’eucaristia a l’església de Sant Antoni de Cervera, que va presidir mossèn Xavier Romero. I alguns joves després van anar fins a Tàrrega a la Worshipnight.

La Delegació de Joventut volem que sigui un lloc d’encontre amb el Senyor i amb els germans, amics, en la fe; un espai de donació, de creixement personal i espiritual. Ens diuen les Escriptures: “Ningú no té amor més gran que el que dona la vida pels seus amics” (Joan 15, 13) i tots cridats a fer com Jesús volem donar-nos als que tenim al nostre costat.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies