Ofici solemne en honor a la Mare de Déu del Patrocini de Cardona

Ahir dilluns, dia 14 de setembre, a les 12 del migdia va tenir lloc l’Ofici solemne en honor a la Mare de Déu del Patrocini. La missa fou presidida pel bisbe Xavier Novell i concelebrada pels mossens de Cardona, mossens veïns i altres convidats.

La celebració comptà amb la presència del Sr. alcalde Ferran Estruch, membres del consistori i la Confraria de la Mare de Déu del Patrocini. La Coral Cardonina va donar solemnitat a l’eucaristia, que fou seguida per molts fidels.

La Confraria de la Mare de Déu del Patrocini va tenir cura en tot moment de seguir les mesures d’aforament i sanitàries a causa del COVID-19.

En acabar es va dur a terme el ball de l’Àliga i el cant dels goigs a la Verge.

Fotos: Montserrat Canal / Vídeo: MCS Bisbat

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies