Festa Major de Solsona en honor a la Mare de Déu del Caustre

Aquests dies té lloc la Festa Major de Solsona que va començar el dia 7 de setembre amb el Cant de la Salve a la capella del Claustre, interpretat per l’Orfeó Nova Solsona. Va presidir el bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell.

L’endemà dia 8 de setembre va tenir lloc, a les 9 del matí, una missa cantada per l’Escolania i la Capella de Música de la Mare de Déu del Claustre presidida per Mn. Josep M. Besora i amb homilia a càrrec de Mn. Enric Bartrina.

I a les 11 del matí hi hagué la missa concelebrada a la catedral presidida pel bisbe de Solsona acompanyat del Capítol Catedral, amb assistència dels priors dels quatre castells, l’alcalde de la ciutat i altres autoritats.

A la tarda, a la catedral va tingué lloc l’Homenatge a la Mare de Déu del Claustre amb l’ofrena floral i ball de l’àliga. La part musical anà a càrrec de l’Escolania, la Capella de Música de la Mare de Déu del Claustre i la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona.

Avui dia 9 de setembre al matí missa cantada per l’Escolania i la Capella de Música de la Mare de Déu del Claustre presidida per Mons. Valentí Miserachs.

I a les 11h la missa concelebrada a la catedral presidida pel bisbe de Solsona acompanyat del Capítol Catedral.

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies