CATECOLÒNIES 2020 a la casa de colònies Molí de la Roda

Del 23 al 30 d’agost, una trentena d’infants de diferents parròquies del Bisbat de Solsona (i algunes també de fora la diòcesi) van participar a les Catecolònies.

Durant el matí del diumenge 23, per franges horàries, els infants van arribar a la casa de colònies Molí de la Roda (Veciana – Anoia). Tots sabien que aquestes serien unes Catecolònies diferents, marcades per les mascaretes, el gel hidroalcohòlic i la distància, tot vetllant per la seguretat i la prevenció. Però tot això no va impedir als monitors d’oferir una setmana plena d’activitats, jocs, pregàries, tallers, teatre, gimcanes, catequesis, balls, excursió, testimonis…

Cada dia, els nens i les nenes van estar acompanyats pel «Toni, el petit lladregot» que, en el teatre, els explicava com havia estat rescatat de la cova d’uns lladres per viure a la casa d’un Rei (Déu). A mida que avançaven els dies el protagonista els anava explicant les diferències entre viure a la cova dels lladres o a la casa del Rei. Els infants van poder conèixer com el Toni s’havia sentit estimat i protegit per aquest Rei, com havia obtingut la dignitat de ser fill seu i volia treballar per tal que moltes altres persones coneguessin el Rei.

El dimecres 26, catequistes i infants van anar d’excursió fins a Els Prats de Rei. Allà van celebrar missa a la capella de la Mare de Déu del Portal, la qual va alliberar el poble de la pesta el segle XVIII.

Les Catecolònies van concloure el diumenge 30 d’agost amb una eucaristia a l’aire lliure, a l’extens prat de la casa. Els pares que, novament arribaren repartits en diferents franges horàries, van participar de la missa al costat dels seus fills, tot garantir la distància de seguretat entre unitats familiars.

L’Equip de Catequistes de les Catecolònies desitgen que els infants puguin sentir-se sempre fills de Déu!

Informa: Equip de Catequistes de les Catecolònies

Publicat el dins de Notícies

,