El bisbe Xavier i els seminaristes col·laboren en les obres de restauració de l’església de l’Espà

Ja a les acaballes de l’estiu, del diumenge 23 d’agost i fins al divendres 4 de setembre, els seminaristes de l’etapa propedèutica varen realitzar una experiència de convivència i treball tot col·laborant en les obres de restauració de l’església de l’Espà (municipi de Saldes).

Allotjats i molt afablement acollits a la rectoria de Gósol, poble veí, els quatre seminaristes acompanyats del bisbe Xavier Novell passaren deu matins treballant a l’Espà, picant i traient l’arrebossat malmès per la humitat i treien les juntes de morter de les pedres. La iniciativa fou molt ben rebuda tant per part dels veïns del llogaret com també pel mateix ajuntament. Tots col·laboraren i oferiren ajuda en l’obra.

Les tardes d’aquests dies foren més aviat dedicades al descans, la pregària i la formació. Tampoc faltaren moments de compartir i de lleure: visites, excursions, trobades, etc. També hi hagué la possibilitat de conèixer les diverses realitats pastorals de les parròquies del voltant, agrupades a la parròquia de referència, Bagà.

Donem gràcies a Déu per aquesta experiència i encomanem al nostre seminari de cara al proper curs que comença!

Informa: Jacob Budz / Fotos: Josetxu Santos

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies

,