Raid Goum 2020: un camí de pau interior que ens porta cap a Déu

El dia 3 d’agost partiren cap al desert de Sòria 23 persones d’arreu d’Espanya i Itàlia, de les quals 17 pertanyien al Bisbat de Solsona.

Entre pors, inquietuds, reptes… i expectants davant de viure una aventura incerta, es trobaren a Santa Maria de Huerta on es varen conèixer per primera vegada. Una tribu per a recórrer un camí i viure l’experiència del “GOUM “.

Jo em pregunto: Què passa durant aquests 8 dies, que malgrat l’austeritat, dejuni, la duresa del camí (160 Km, amb un sol de justícia), dormint al ras, carregant el pes a l’esquena… se sent una felicitat incomparable i inoblidable?

No serà que en el silenci, la bellesa, la fraternitat, l’oració, el sacrifici… trobem la nostra essència, sovint amagada i ofegada pel tràfec de la vida i la generosa oferta mundana?

Aquest descobriment ens identifica amb l’amor que Déu ens té, tal i com som, i alhora ens fa sentir preciosos als seus ulls, únics!!

Enmig de grans reflexions se’ns revela allò que ens oprimeix i impedeix arribar a la plenitud a la que estem cridats, així com a reconèixer les nostres prioritats, inspiracions i subjeccions, i d’aquesta manera posar-les en ordre i donar pas a una llibertat i pau interior que propicia la relació amb el nostre creador i amb els germans.

“Confiança, llibertat, rumb, encontre, superació, gratitud, família, alegria, comunitat, Esperit Sant, esperança, vocació, enamorada, afortunada, pau, llum, amor, inundada” Aquestes són paraules amb els que el nostres gomiers van descriure la seva experiència.

Informa: Encarna López, participant del Raid Goum

Publicat el dins de Notícies