Posem en marxa el curs a la Delegació de Joventut

Els vocals de la Delegació de Joventut i el delegat es van trobar el passat dia 10 d’agost per preparar el curs 2020-2021.

La Delegació de Joventut està formada pel Rui J. Marques, seminarista major de la diòcesi de Solsona que enguany està fent una experiència pastoral a la UPP de Súria, el Pau Marginet, de la Nou de Berguedà, i la Valentina Gallego, de Tàrrega. El delegat és en Miquel Ventura, treballador apostòlic de la parròquia de Cervera.

El passat dilluns dia 10 a Súria van començar a posar fil a l’agulla a tots els projectes del curs vinent per tal que s’adaptin als joves de la nostra diòcesi i a les necessitats d’aquests.

El proper cap de setmana del 4 al 6 de setembre hi haurà, si Déu vol, unes convivències per tal de trobar-se tots plegats i compartir un parell de dies de pregària i comunió fraterna. Demanem a Sant Lluís Gonçaga, patró dels joves, que els acompanyi en el camí de la fe!

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies