Missa Nova del carmelita P. Bladimir Ramos, al Santuari del Carme de Tàrrega

El diumenge 2 d’agost, la comunitat del Carme de Tàrrega celebrava amb joia la Missa Nova d’un nou sacerdot, el carmelita P. Bladimir Ramos. El P. Bladimir havia estat ordenat sacerdot el proppassat 19 de juliol a la parròquia Mare de Déu del Carme de Terrassa pel bisbe Josep Àngel Saiz Meneses, en una solemne celebració, que fou tramesa per YouTube perquè la mare, germans i nebots del P. Bladimir poguessin participar-hi des de Veneçuela, ja que no van poder viatjar per causa de la Covid-19.

La solemne i emotiva Eucaristia del diumenge al Carme, i també la que havia celebrat unes hores abans al Santuari de Fàtima, va estar  marcada per l’alegria i l’acció de gràcies del nou sacerdot i de la comunitat reunida. A l’inici de la celebració, el P. Manel digué unes paraules de benvinguda al nou sacerdot, que amb veu decidida invità l’assemblea a participar-hi.

Abans de la benedicció final, el P. Bladimir digué als fidels que quan va arribar a Catalunya, de seguida va visitar el Carme de Tàrrega i que, en el seu procés vocacional, s’ha sentit estimat i ajudat per aquesta comunitat cristiana, la qual algunes vagades ha pogut servir amb alegria. Per això, va invitar tothom a pregar per les vocacions. La celebració s’acabà cantant davant la imatge de la Mare de Déu, l’himne Flor del Carme.

Finalment, amb un llarg aplaudiment, el P. Bladimir va rebre la felicitació dels fidels, als quals va lliurar un recordatori de l’Ordenació, amb la imatge de Jesús Bon Pastor, obra lliurada al nou sacerdot pel conegut pintor carmelita Manu, d’Estats Units.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Ramon Sabartés

 

Publicat el dins de Notícies