El Santuari de la Mare de Déu del Carme i dels Beats Màrtirs obert novament al culte

Hi hauran actes religiosos en les Festes del Carme, però queden suprimits tots els actes festius populars

El cap de setmana dels dies 4 i 5 de l’actual, el Santuari de la Mare de Déu el Carme i dels Beats Màrtirs de Tàrrega, s’ha obert novament al culte després de restar tancat prop dels quatre mesos degut al confinament per la pandèmia del Covid-19.

Això fa possible la celebració dels actes de les centenàries Festes del Carme, les quals començaran el proper dimarts dia 7 al capvespre amb la tradicional Novena fins al dia 15, la qual serà predicada pel Prior del Carme de Tàrrega, P. Manel Bonilla. D’altra banda se celebrarà, el divendres dia 10, la  festivitat de Sant Cristòfor, patró dels conductors. Hi haurà la benedicció dels vehicles, migdia i vespre, amb repartiment de medalles, davant del santuari marià. I en la festivitat principal del 16, l’Eucaristia solemne en honor de la Verge del Carme. L’única variació en aquestes festes carmelitanes és la supressió total del cicle de concerts, cercavila gegantera, ofrena floral , ball de bastonets, i processó de torxes, per evitar perills de contagis i rebrots del Coronavirus.

50 anys del sacerdoci del carmelita  P. Manel Bonilla

Assenyalar que en aquestes celebracions eucarístiques al Santuari del Carme, presidides pel carmelita P. Manel Bonilla, es feu una pregària especial  per haver complert aquest el 50è aniversari de la seva ordenació sacerdotal. El P. Manel Bonilla, fou ordenat a Lleida el 29 de juny del 1970 pel bisbe Mons. Ramon Malla. Els feligresos assistents reberen una estampa en record d’aquest aniversari.

Informa:  Josep Castellà / Fotos: Josep Castellà i Josep M. Martí Carnicer

 

Publicat el dins de Notícies