Comunions a la parròquia de Balsareny

Diumenge dia 19 de juliol tingué lloc, a la parròquia de Balsareny, la celebració de primeres comunions que, per causa del Covid-19, es varen suspendre el mes de maig per passar a fer-les aquest mes de juliol.

Va presidir la missa Mn Lluís Tollar, rector de Casserres, ja que el rector de Balsareny, Mn. Antoni Bonet, no podia assistir-hi.

Fou una festa molt entranyable on 6 infants (1 nen i 5 nenes) pogueren celebrar un dia tan important com és el dia de la seva primera comunió.

Va ser molt bonic i cal agrair l’acompanyament musical i els cants durant la missa, per una família del poble. En tot moment es van guardar les normes establertes per sanitat, ja que els moments que estem vivint són durs, i cal comportar-se degudament.

Tot i així, es va poder gaudir molt positivament de la festa tant els nens com les famílies. Els nens van rebre contents el Cos de Crist i se’ls va explicar molt bé que aquest diumenge ja entraven a formar part dels tres sagraments primers, rebuts per la seva edat en el curs de la vida. Junt amb el mossèn acompanyava un escolà, amic d’ells, del mateix grup d’escolans; aquest, més gran, ja es prepara per al sagrament de la confirmació.

Desitgem des de la catequesi que puguem continuar celebrant la missa del diumenge en companyia d’aquests joves escolans i els oferim també una continuïtat per a preparar-se per al nou sagrament de la confirmació.

Informa: Catequesi de la Parròquia de Balsareny

Publicat el dins de Notícies