Benedicció de vehicles al Santuari del Carme en la festa de Sant Cristòfor

Els targarins i gent de rodalies participaren un any més en la celebració de la Festa de Sant Cristòfor, patró dels conductors, en el dia de la seva festivitat, enguany el divendres dia 10 de juliol. Aquesta és una tradicional festa emmarcada dins les tradicionals Festes de la Mare de Déu del Carme, organitzades pels Carmelites amb la col·laboració en els darrers temps de la Fraternitat Amics del Carme.

La jornada començà a les dotze del migdia davant del Santuari dels Beats Màrtirs Carmelites i Mare de Déu del Carme, amb la desfilada de quantitat de vehicles de tot tipus, els quals foren beneits pel carmelita P. Manel Bonilla, Prior del Carme de Tàrrega. Tots el que hi participaren  recolliren les medalles de Sant Cristòfor.

Al capvespre, un cop acabada la participada Novena del Carme, amb el rés del sant Rosari, Vespres, Cant de les Alegries de la Mare de Déu del Carme i l’Eucaristia, es procedí a la benedicció dels vehicles i novament al repartiment de les medalles amb una nombrosa concurrència.

Es calcula que hi participaren durant tota la jornada una xifra propera als cinc-cents, entre turismes, furgons, camions i motocicletes.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies