La solemnitat del Corpus Christi a Cervera: diferent dels altres anys

 

Degut a la situació actual, Cervera s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies, com a tot arreu. Els altres anys el dia de Corpus se celebrava solemnement a l’església de Santa Maria amb una processó popular, on el Senyor, sota tàlem, trepitjava les catifes que feien els veïns fins arribar a l’església de Sant Agustí.

Aquest any la festa del Corpus va començar solemnement el dissabte a la missa anticipada a l’església de Sant Antoni. Després de la missa, uns moments d’Adoració al Senyor amb l’ajuda d’una petita poesia, i després la benedicció personal de tots aquells que es van voler acostar fins a l’altar, mentre sonaven cançons de lloança i adoració.

L’endemà a l’església de Santa Maria el Senyor va sortir fins a la porta de la plaça del Fossar i des d’allà es va beneir la ciutat de Cervera. De manera més modesta el Senyor va poder sortir als seus carrers com ho havia fet els altres anys.

“Mane nobiscum Domine”, ―queda’t amb nosaltres Senyor―: que el Senyor ens assisteixi en aquest any de tan desconcert.

Informa: Parròquia de Cervera

 

Publicat el dins de Notícies