Jornada sacerdotal i eucaristia de pregària per les víctimes del Covid-19

Avui dia 19 de juny ha tingut lloc la Jornada sacerdotal que ha consistit en una eucaristia presidida pel bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell, i concelebrada per una cinquantena de capellans del bisbat. També hi ha hagut la presència de religiosos, seminaristes, novicis i poble fidel.

En aquesta eucaristia els capellans han renovat les promeses sacerdotals que no van poder renovar el passat Dilluns Sant. S’ha pregat per dos capellans difunts que no van poder tenir funeral durant el confinament: Mn. Antoni Comellas i Mn. Joan Bajona. I s’ha pregat molt especialment per totes les víctimes de la pandèmia de la nostra diòcesi de Solsona.

Alguns familiars de les víctimes han assistit a la cerimònia, la qual s’ha retransmès pel canal youtube del Bisbat de Solsona. En aquest enllaç es pot visualitzar la celebració. https://youtu.be/V44q7iJvMu0.

En acabar tots els assistents que han volgut s’han dirigit a la Sala dels Sants Màrtirs del Palau episcopal per escoltar una interessant ponència sobre els 25 anys del Concili Provincial Tarraconense, a càrrec de Mn. Jordi Orobitg, capellà diocesà que va participar en l’esmentat Concili.

Per finalitzar la Jornada sacerdotal, els capellans han compartit un dinar de germanor al Seminari de Solsona.

Informa: Redacció / Fotos: Lluís Closa

 

GALERIA FOTOGRÀFICA SENCERA

 

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies