Exèquies de la Gna. Antònia Net, antiga priora del Monestir de l’Amor Diví

El passat dimecres dia 3 de juny, al Santuari de Fàtima de Tàrrega tingué lloc la missa exequial per l’anima de la difunta Gna. Antònia Net Carbonell, carmelita de l’Antiga Observança i membre de la  comunitat de monges del Monestir de l’Amor Diví, que cuiden del santuari marià a la nostra ciutat. A la cerimònia hi eren presents una representació dels seus familiars junt a un bon grup de feligresos targarins.

L’eucaristia estigué presidida pel bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell, concelebrant amb el rector de la Unitat Pastoral Parroquial de  Tàrrega, Mn. Josep M. Vilaseca, i els mossens Antoni Bordes, Josep Camprubí i Joan Viladot. En l’homilia, el prelat solsoní assenyalà entre altres coses: “la generositat, la caritat i el seny de la que fou durant llargs anys priora del monestir”. Les  sentides pregàries de la celebració estigueren a càrrec de la comunitat de monges. I al final s’entonà pels assistents, el cant de l ‘Ave de Fàtima.

La traspassada germana carmelita, Antònia Net Carbonell, exercí el càrrec de Priora del Monestir de l’Amor Diví durant una llarga època de més de vint anys, a més de ser mestra de novícies, ecònoma, procuradora i sagristana. Nascuda a Mollet del Vallès, el 25 de febrer de 1934, entrà en el monestir targarí el 23 d’abril de 1957, fent la seva Professió el 29 d’octubre de 1958, i morint el 2 de juny d’aquest 2020.

Informa: Josep Castellà

 

 

Publicat el dins de Notícies