Eucaristia de pregària per les víctimes de la pandèmia

EUCARISTIA DE PREGÀRIA PER LES VÍCTIMES DE LA PANDÈMIA

DE LA DIÒCESI DE SOLSONA

     El proper divendres dia 19 de juny, a les 11h del matí i des de la catedral de Solsona, tindrà lloc una eucaristia de pregària per les víctimes de la pandèmia de la nostra diòcesi de Solsona.

No tenim dades exactes, però calculem que, aproximadament, han mort a la nostra diòcesi unes 250 persones per causa del Covid-19

Aquesta eucaristia estarà presidida pel bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell, i concelebrada per una cinquantena de capellans del nostre bisbat, els quals renovaran també les promeses sacerdotals que no van poder renovar el passat Dilluns Sant. També es pregarà per dos capellans difunts que no van poder tenir funeral durant el confinament.

Aquesta celebració serà pública i tothom, respectant l’aforament permès d’un 50%, hi està convidat. Tot i així, per facilitar que els fidels de tota la diòcesi puguin participar-hi, retransmetrem la celebració pel canal youtube del Bisbat de Solsona https://youtu.be/V44q7iJvMu0. Aquesta retransmissió anirà a càrrec de l’empresa d’audiovisual “Totialcala” especialistes en retransmissions en directe per youtube.

Delegació de Mitjans de Comunicació

Bisbat de Solsona

 

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies