Admissió a ordes d’en Cesc Domenech

El passat divendres dia 12 de juny, a l’església del Santuari de Lord, el Sr. Bisbe va admetre a les ordes en Cesc Domenech, seminarista de la diòcesi.

Havent completat l’etapa discipular i com a signe, tal com estableix la Ratio, del pas a l’etapa configurativa, el candidat va demanar l’admissió a les ordes i, després de les consultes prescriptives, el Sr. Bisbe va decidir admetre’l.

La celebració del dia 12 fou presidida pel bisbe Xavier, acompanyat pel P. Joan Durban del santuari, alguns mossens i seminaristes.

En Cesc resideix al Santuari de Lord des de fa anys i, després d’estudiar uns anys al Seminari Major Interdiocesà, aquest curs ha estat estudiant a Roma, fins fa uns mesos que va haver de tornar amb motiu de la crisi sanitària.

Informa: Redacció

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies